Wednesday, 2 December 2009

MASIH TAK MAHU BELI EMAS LAGI ???


Segala pujian kepada hadrat Allah, di atas nikmat dan rahmat dari Mu...

Disini disertakan carta kenaikan rega emas dari Januari hingga November 2009. Kenaikan sebanyak 37%.


Subhanaallah.... Kalah dividen ASB, dan saham bank rakyat.Jadi kenapa rerakan sekalian tunggu lagi tak nak beli emas... terpulang... apapun syabas dan tahniah kepada En. Hammami dari Bukit Mahkota, En. Amri dari Batu Kikir, Pn. Maisarah dari Kajang, En. Mohd Akmal, Pn. Rushana dari P.Dickson , Azwahida dari Jelebu, En. Yusof dari Selama Perak, kerana telah bertindak awal dan bijak membeli emas.


Dan sekarang...anda sekalian telah tersenyum puas di atas kenaikan rega emas sekarang yg telah tuan2/ puan2 miliki dari saya. Apapun saya tumpang gembira melihat rerakan telah gembira dan senyum di atas kenaikan rega emas ini. Tapi nak pesan, jangan lupa sedekah atau zakat emas ye...kerana tak banyak pun 2.5% je, naik 37% tinggal 34.5%. Insyaallah rezki kita bertambah dan berkat. Secara tak langsung dah tunaikan rukun Islam kita yang ketiga...Jangan tamak ye...

Apapun, kepada rerakan sekalian yang belum membeli emas, masih belum terlambat. Belilah sekurang2nya 1 dinar atau 20g. Hubungi saya untuk penerangan lanjut 019 - 245 6085.atau nak info lanjut baca EBOOK ni..http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=azwanoraNo comments:

Post a Comment