Friday, 14 October 2011

BUKU YANG MESTI ANDA BELI !!!!!


Mereka dapat menghancurkan kebahagiaan dan segala-galanya yang anda miliki. Bacaan wajib untuk sesiapa yang prihatin kepada diri sendiri, anak-anak, dan keluarga mereka. Anda mampu menghalangnya.

Economic Hit Man atau Penyangak Ekonomi adalah golongan profesional yang dibayar gaji lumayan bagi menipu dan menjatuhkan ekonomi sesebuah negara.

Mereka datang membawa duit dan dengan baik hatinya memberi pinjam kepada kita. Sebaik sahaja kita menerima duit itu, jadilah kita sebagai hamba abdinya. Segala-galanya dikawal oleh mereka. Dan kini, salah seorang daripada mereka mendedahkan konspirasi ini di dalam buku yang sedang dipegang oleh anda.

Banyak negara sudah ditipu hampir bertrilion-trilion ringgit dan kini menjadi boneka yang dikawal sepenuhnya oleh Amerika. Senjata para penyangak ekonomi ini adalah laporan kewangan palsu, manipulasi pilihan raya, ugutan, habuan seks, malah hingga ke peringkat sanggup membunuh.

Mereka meyakinkan negara-negara yang strategik dan ada kepentingan kepada Amerika supaya menerima pinjaman bagi membangunkan projek-projek negara. Mereka memastikan projek-projek mega yang mewah semuanya diberi kontrak kepada Amerika.

Pengakuan berani seorang penyangak ekonomi yang mendedahkan rancangan Amerika menguasai ekonomi dunia secara terperinci.

Membongkar rahsia bagaimana Amerika berubah daripada negara yang dihormati menjadi sebuah empayar yang digeruni.

Buku bestseller yang penuh kontroversi!!!!
"Jangan risau, ayah. Kalau ayah dibunuh kerana menulis buku ini, saya akan menyambung usaha ayah." Seorang penulis diugut dan diancam bunuh jika menulis buku ini. Pasti ada rahsia besar yang mahu disembunyikan. Apakah rahsia itu? Buku kontroversi, Rahsia Pembunuh Ekonomi Dunia akan membongkarkan rahsianya. Akan terbit pada hujung Oktober ini.

Harga: RM 30.00 / RM 33.00
ISBN-13: 978-967-369-128-9
Tarikh Terbit: 31 Oct 2011
Jumlah Muka Surat : 336
Kategori: Bisnes & Pengurusan
Penerbit: PTS Professional Publishing Sdn Bhd

http://pts.com.my/index.php/buku/rah/ ( SILA COPY UTK MAKLUMAT LANJUT)

BUAT ANDA YANG DAHAGAKAN ILMU EKONOMI SEBENAR...MARI DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT.....

No comments:

Post a Comment