Tuesday, 3 April 2012

“1GRAM CINCIN , 1 PELABURAN, 1 KEJAYAAN!”
Assalammmualaikum WMT dan salam sejahtra kpd rakan2 pengunjung blog setia....

Hasrat di hati ingin membeli dan menyimpan emas setiap bulan......Namun akibat rega emas yang sentiasa naik, telah membantutkan hasrat aku dan mungkin kawan2 sekalian berbuat demikian.......

Maklumlah…kita kena faham…ade sebahagian dari kita yang terdiri yang tidak mempunyai pendapatan yang tetap…ade tanggungngan yang besar......ade yang keja doktor.....ade yang maseh pelajar......ada anak yang ramai, dan sebagainya.......

Jadi lantaran dari itu, aku ingin berkongsi kpd rakan2 sekalian yang mempunyai hasrat di hati utk menyimpan EMAS SEBAGAI ASET SIMPANAN ANDA......mulakan dengan membeli 1gram cincin belah rotan yang amat sesuai bg yang tidak mempunyai bajet besar utk menyimpan emas.

pakaging yang menarik dan kemas

Yang saya tertarik ingin dikongsikan kpd kawan2 ialah dgn belian 1gram cincin belah rotan sesuai menyimpan sebahagian gaji kawan2 dalam RM 200 ke bawah bolih memulakan simpanan emas berupa 1gram cincin belah rotan…

Kemudian inkes kalo terdesak pun bolih jugak digadaikan di ar-rahnu sekiranya kawan2 ingin memerlukan wang tunai utk perbelanjaan kecemasan.

1g cincin yang dilaminate...kemas dan cantik..Jadi kpd kawan2 yang ingin berminat menjadi ahli dan menambahkan pendapatan bolih lah email kpd saya untuk maklumat lanjut tentang program ini yang aku rase amat menarik disertai........

Silakan email : azwanora@gmail.com
Petikan Tun Dr. Mahathir Mohamad 17 Disember 2011

“Mata wang hanyalah sehelai kertas yang digunakan untuk mewakili nilai tertentu tetapi bukan nilai sebenar, namun EMAS boleh mewakili nilai sebenar kerana ia sebuah logam berharga di seluruh dunia….”

apalagi bertindaklah segera....

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete